Bli Medlem - Volontärer
Wide 69 czechreplubic stud eventplayinggame

Bli Medlem

Vi är en medlemsorganisation

Medlemmarna är YFU:s hjärta. YFU är och har alltid varit en ideell organisation, som bygger på ideella insatser, små (som att betala medlemsavgift) som stora (som att vara aktiv volontär). Det är detta som gör oss speciella, vi bryr oss och vi engagerar oss i varje student som kommer till Sverige och som reser ut från Sverige. Tack vare er! Vi hoppas att du ska vilja stötta det ideella ungdomsutbytet och ytterst YFU:s vision:

”Vi vill bidra till en positiv global förändring. Genom kulturutbyten vill vi bidra till ett öppnare sinne och hjärta, skapa ett lärande som förändrar liv och i förlängningen bidrar till att fler vill vara världsmedborgare. #oneworld ”.

Som medlem i YFU Sverige får du medlemsinformation, du blir inbjuden till olika sorters träffar, utbildningar och annat som YFU anordnar under året. Du har rösträtt på YFU:s årsmöte som äger rum varje vår. För att vara valbar till förtroendeposter i föreningen krävs medlemskap. För alla värdfamiljer och utbytesstudenter ingår medlemskap i föreningen till och med året efter avslutat programdeltagande.

Round xlarge 1366 sweden 2016 stud gingerbreadhouse

Ditt medlemsskap gör skillnad

100% av medlemsavgiften går till vår Stipendiefond - DU hjälper en ung person att få uppleva sin dröm

För YFU är det viktigt att fler unga människor får möjlighet att göra ett utbytesår. Ett hinder kan vara finansiering och här hjälper stipendiefonden. Vi lägger därför hela medlemsavgiften till YFU:s stipendiefond.
Medlemsavgift 2020
0 kr - medlemskap till och med 25 år
200 kr - medlemskap över 25 år
400 kr - familjemedlemskap

Bankgiro 5703-2815

Swish 1230172023


Medlemskapet är giltigt när inbetalning och kontaktuppgifter registrerats. Märk inbetalningen med namn och ”medlemskap”. Du måste registrera ditt medlemskap även om avgiften är 0 kronor för dig!

För dig som vill ge ett extra bidrag när du betalar in medlemsavgiften så är detta självklart möjligt. Märk inbetalningen med ”medlemskap+gåva”. Gåvan går givetvis även den oavkortat till stipendiefonden


Stort tack och välkommen till YFU!

Bli Medlem