Årsmöte - Volontärer
Årsmöte

Årsmöte

6-7 april 2019

Varmt välkommen på YFUs årsmöteshelg

YFU Sverige är en medlemsorganisation och grunden för vår verksamhetsstyrning beslutas av medlemmarna på årsmötet. Alla medlemmar är välkomna och har rösträtt. I år arrangeras årsmötetshelgen i Stockholm den 6-7 april. Läs gärna mer i inbjudan nedan. 


Årsmötet
Det faktiska årsmötet kommer att ske på söndagen den 7 april kl. 10 - 12. Senast två veckor innan finns handlingarna tillgängliga nedan.


Inbjudan till hela årsmöteshelgen

Årsmöteshelgen inleds lördag den 6 april kl. 9:00 och slutar på söndag den 7 april kl.14:00.

Helgen börjar på lördagen med intressanta workshops för hela YFU-familjen. Vi kommer bland annat rösta fram årets volontär, laga mat tillsammans och förbereda oss för söndagens stämma. Det är en perfekt chans att lära känna andra YFU-are bättre, samt att få din röst hörd i organisationen. På söndagen kommer YFUs styrelse att vara på plats för årets stämma.

Se komplett inbjudan information om resor, boende mm i dokument nedan.

PLATS: Plats för hela årsmöteshelgen är Scouternas kansli, Instrumentvägen 19, tbana Örnsberg. Att delta i volontärhelgen med årsmöte kostar ingenting. Om du får resekostnader står du för de första 200 kronorna själv (obs viktigt att resa så billigt som möjligt).

ANMÄLAN: Du anmäler dig till Årsmöteshelgen nedan.

Där kan du även markera om du endast kommer till årsmötet på söndagen.

Glöm inte att förnya ditt medlemsskap för rösträtt på årsmötet.

Varmt välkommen!