Kontorsvolontär - Volontärer

Kontorsvolontär

Om du bor i Stockholmsområdet och vill utvecklas inom något administrativt område, eller bara generellt vill bidra till att skapa en positiv global förändring, finns det olika uppdrag att ta sig an på kansliet. Uppdragen varierar beroende på när på året du hör av dig och lite beroende på vilken typ av person du är.

Här finns en chans att utvecklas, utmanas, umgås med härliga och öppna människor och inte minst bidra till att skapa en bättre värld. Som kontorsvolontär har du flexibla tider men kommer gärna in varje vecka för att uppdraget ska flyta på. Vi bistår med referenser som återspeglar ditt arbete och din oerhört värdefulla frivilliga insats.

Wide 1236 netherlandshungary 2015 staff debating

"Att jobba som volontär för YFU har varit en väldigt givande upplevelse. Det har gett mig en möjlighet att arbeta i en svensk miljö och att umgås med jättesnälla kollegor. Det har också varit mycket intressant att lära mig om utbytesstudenternas liv, deras mål och drömmer."
Rosario

“Man blir så glad och peppad efter att ha spenderat en eftermiddag hos YFU. Som kontorsvolontär får du ta dig an varierande uppgifter. Det kan vara allt från att hitta representanter till studenter till att översätta brev, vilket leder till att du lär dig något nytt varje dag och får en bra inblick i organisationens arbete. Självklart är det även ett stort plus att få träffa så många människor som delar mitt intresse och engagemang för kulturutbyte och språk.”
Ann Nasser Magambo